Aerodinamik ve İtki Lab.

Aerodinamik ve İtki Laboratuvarı

Bu laboratuvarda lisans öğrencilerin Aerodinamik, İtki Sistemleri, Akışkanlar Mekaniği ve Isı Transferi gibi derslerde çalışmaları için kullanılacak çeşitli deney düzenekleri bulunmaktadır. Öğrencilere bu deneyler ile Aerodinamik, İtki Sistemleri, Akışkanlar Mekaniği ve Isı Transferi temelleri öğretilir. Bu deney setleri yukarıda ismi geçen dersler ve proje çalışmalarında kullanılacaktır.

Yapay Zekâ ve Robotik Araştırmalar Lab.

Lütfi Abay Yapay Zekâ ve Robotik Araştırmalar Laboratuvarı

Yapay Zeka ve Robotik (Kontrol) Laboratuvarı'nda lisans öğrencilerinin Uçuş Mekaniği ve Kontrol gibi konularda çalışabilmeleri için çeşitli deney düzenekleri bulunmaktadır. Bu deneyler aracılığıyla, öğrencilere Uçuş Mekaniği ve Kontrolün temelleri öğretilir. Bu deney setleri Uçuş Mekaniği ve Kontrol derslerinde ve proje çalışmalarında kullanılacaktır.

Yapı ve Malzeme Lab.

Yapı ve Malzeme Laboratuvarı

Bu laboratuvarda, lisans öğrencilerin Statik, Malzemelerin Mekaniği, Elastisite, ve Uzay Yapıları gibi derslerde çalışmaları için kullanılacak çeşitli deney düzenekleri bulunmaktadır. Öğrencilere bu deneyler ile yapı ve malzeme konularının temelleri öğretilir. Bu deney setleri Yapı ve Malzeme derslerinin laboratuvar ve proje çalışmalarında kullanılacaktır.